Avontuurlijke bestemmingen, de wishlist deel 1

Azoren

Avontuurlijk bestemmingen, het zijn er zo veel! Er zijn nog zoveel landen en plekken om te ontdekken in de wereld, dat er aan 1 leven (of een half leven in mijn geval) niet genoeg is. Iedereen heeft wel een ‘wishlist’ met bestemmingen waar hij of zij wel avonturen zou willen beleven en herinneringen zou willen maken. Ik heb er denk ik wel 100, maar deel er graag alvast 5 met je…

Madagascar
madagascar
Nee, het was niet de film die me naar dit eiland trok, maar heb je de echte beelden wel eens gezien? Schitterende natuur, kleurrijke steden en heel heel veel bijzondere dieren. Een top plek om te fotograferen, lijkt mij.

Malediven
Ithaa
Waarom ik naar de Malediven wil? Nou, niet alleen omdat het me gewoon een enorm romantisch plekje op aarde lijkt, maar vooral omdat ik onder water wil eten. Er is een ding dat ik namelijk absoluut niet durf: duiken! En dat voor iemand die gek is op de zee… Daarom lijkt het me te gek om te dineren in het Ithaa Undersea Restaurant, dat zich 5 meter onder water bevind en waar je 180 graden kan genieten van het koraalrif en de vissen om je heen. Benieuwd of er ook vis op het menu staat…

De Azoren
Azoren
Wat dichter bij huis, de Portugese Azoren. 17 eilanden, die stuk voor stuk schitterend moeten zijn. Met als bonus walvissen spotten. Ik zeg: wanneer gaan we?

Cuba
Cuba
Net als bij de Maladiven brand mijn camera van verlangen hier heen te gaan. Al die kleurrijke gebouwen en bijzondere gekleurde auto’s. Dit vraag om heel veel fotomomentjes. Hoog op mijn wishlist: Cuba!

Mexico
Mexico
Niet het meest veilige land om heen te gaan wellicht, maar wat lijkt het me mooi. Yucatán en de Maya-stad Cobá en natuurlijk Mexico stad. In het bijzonder zou ik Día de los Muertos mee willen beleven… ga je mee?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *