Boek: My Ibiza & Formentera

my ibiza

My IbizaReisboeken, je kunt er niet genoeg van hebben. Hier begint meestal al de voorpret mee, voor elke reis die je gaat maken. Wat zijn de leuke plekjes, must do en must see. Je kan maar beter goed voorbereid zijn, toch? Ga je deze zomer (of voor- of najaar) naar Ibiza, dan raden we je zeker het boek MY IBIZA (& Formentera) aan van Hjordis Fogelberg. Deze originele guide voor Ibiza en Formentera is anders dan de meeste boeken. Dit boek bevat namelijk geen foto’s, maar zeer realistische tekeningen van de locaties beschreven in het boek. Dit maakt het boek alleen maar leuker en bijzonderder.

My IbizaHjordis Fogelberg woont al haar hele leven op Ibiza en weet elk hoekje en plekje op het eiland te vinden. Echte insider tips dus. Het boek is up to date (er komt om het jaar een nieuwe versie uit) en staat boordevol met waardevolle tips. Hier kan geen reisgids tegenop! Het is allemaal overzichtelijk ingedeeld en leuk geschreven. Met dit boek op zak vind je op Ibiza elke leuke winkel en restaurantjes en kan je ook vooraf je route al een beetje plannen.

Je zal deze gids niet tegen komen op Bol.com, want naast dat het op het eiland zelf verkrijgbaar is, is het in Nederland alleen te koop of online te bestellen bij La Sirena in Scheveningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *