I Love the Seaside

I love the seaside

I Love The Seaside. Het zou een uitspraak van mij kunnen zijn. Ik ben gek op de zee. I LOVE THE SEASIDE is echter de titel van een boek, geschreven door een aantal reislustigen, die vooral gek zijn op surfen en dus ook op de zee. Ik ben geen surfer, maar ik vind het boek geweldig!

I love the seaside is een super dik boek geworden en een leuk naslagwerk voor een ieder, die er op uit wil trekken om de Europese zuid/westkust te verkennen. Het boek werd tot stand gebracht door middel van crowdfunding. Met succes en het resultaat is werkelijk top. Van leuke adresjes van San Sebastian tot Andalusie tot Cascais en verder. Als ik het boek doorblader, zijn er zo veel plekjes die ik nog wil bezoeken en ontdekken. Het zijn allemaal korte stukjes, dus prima op een momentje dat ik even tijd heb te pakken, om een stukje verder met de schrijvers op avontuur te gaan.
I love the Seaside

De leukste restaurantjes, geweldige shops tot aan plekken waar je Yoga kunt beoefenen. Maar liefst bijna 400 pagina’s met veel info en boordevol met hele mooie foto’s. Een echte must have voor elke reiziger. De lettertjes zijn wat aan de kleine kant, dus leesbrilletje was in mijn geval wel nodig, maar dat had ik er graag voor over… na het lezen wil ik nog meer avonturen beleven. Ik wil er op uit! En ik zou bijna gaan surfen…

Wil je zien hoe het boek tot stand kwam? Bekijk de geweldige video hieronder en raak geïnspireerd. Volg, nadat je ook ons hebt geliked op Facebook, I love the Seaside op Facebook voor nog meer avonturen.

Het boek is verkrijgbaar voor € 29,95 bij diverse adressen of bijvoorbeeld hier online te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *