About

“Jobs fill your Pockets, Adventures fill your Soul”.
Enjoy this journey with us…

COLOFON
AngelAngel Mulder
Geboren Rotterdamse, sinds mijn 25e op diverse plekken gewoond en sinds 2015 wonend aan het strand. De zee trekt me namelijk enorm en volgens mij was ik in een vorig leven een zeemeermin 😉 Ik ben gek op Spanje, dus je zult veel over mijn reizen naar Spanje lezen. Maar mijn hunker naar avontuur en mijn werkzaamheden leiden mij ook regelmatig naar andere plekken en die deel ik graag met jou. Je zult me altijd en overal met een camera in mijn handen vinden en als deze niet voor handen is, met mijn telefoon.

eveline-300x300Eveline Dekkers

Altijd op zoek naar de nog onontdekte pareltjes op deze grote aardbol. Met name om ze vast te leggen op de gevoelige plaat. Hoe minder toeristen, hoe beter. Groot liefhebber van het fotograferen van mensen en natuur.
Ik zal met name schrijven over de landen die niet direct voor de hand liggend zijn. Om te prikkelen, te ervaren en mee te (be)leven. Er is nog zoveel moois te ontdekken! Meer foto’s op mijn persoonlijke website.

DimpleDimple Sokartara
Momenteel werkzaam in Chiang Mai, Thailand, waar ik de communicatie coördineer voor de non-profit afdeling van East-West Seed. Ik krijg middels mijn baan de kans om Zuid-oost Azië nog verder te verkennen, omdat ik de boeren die wij in deze regio trainen vaak bezoek. Myanmar, Thailand en Cambodja zijn dus landen, waar ik al werkend veel van te zien krijg. Mijn Indonesische ouders hebben ons altijd meegenomen naar Indonesië, waar we vaak een tussenstop maakten in Singapore of Maleisië. Verder heb ik een half jaar in Beijing gewoond en de kans gehad om China te ontdekken, gevolgd door een halfjaar in Jakarta. Europa is mij ook niet geheel onbekend en ik sta te popelen de overige continenten te ontdekken!

schermafbeelding-2016-12-15-om-17-06-40Manon Koningstein
Een wandering mind en een enorme drang naar reizen en avontuur, dat is wat ervoor gezorgd heeft dat ik al op vele plekken in de wereld gewoond en gereisd heb, maar Latijns Amerika is toch wel mijn favoriet. Nu al 4 jaar woonachtig in het prachtige Colombia zal ik vooral over Latijns Amerika bloggen, en als fiets reiziger, en (kite)surf fanaat kunnen tips over avonturen in het buitenland natuurlijk niet ontbreken. Ik heb daarnaast een communicatie bureau en werk als fotografe . Ik kijk ernaar uit om al mijn tips en ervaringen met jullie te delen.

 

 

img_3069Hester Pollemans
Er is 1 wereld. En hij is echt. Grenzeloos. Ongelijkheid. Vernedering. Woede. Bestaansrecht. Schoonheid. Kleur. Liefde. Respect. Beschaving. Kippenvel. Dankbaar. Nietig. Ben ik bang? Ben ik trots? Ben ik verliefd? Of mens? Geluk is subjectief. Lachen is universeel. Wolkenkrabbers. Slavernij. Waterschaarste. Hooligans. Geld versus rijkdom. Welpjes. Ideologie. Pracht. Bestemming. Verwonderen. Diepte. Iedere stap weer. Face it! Er is zoveel te ontdekken. Zowel mooi als verrassend als onschuldig. Ik neem de lezers van AFYS.nl maar wat graag mee op avontuur.

 

 

Mascha Beentjes
Uit Den Haag, maar liever zie ik mezelf als reislustige wereldburger, img_0104met helaas een chronisch tekort aan vakantiedagen en een onbeheersbare behoefte om anderen mijn reiservaringen op te dringen. Probeer in dit leven alle landen in de wereld te bezoeken. Zit bijna op 1/3 deel, dus het schiet al op. Heb ooit 1,5 jaar non-stop de wereld over gereisd, low-budget/back-pack en 24 landen en drie continenten aangedaan. En een bak aan ervaringen en herinneringen erbij gekregen. Woonde ooit even in USA en Dublin. Voor de komende periode staan er weer mooie reizen gepland, die ik graag hier met jullie deel.

Contact

Volg ook:
instagram.com/adventuresFYS
facebook.com/AdventuresFYS