The Hague Marriott, nieuwe hotspot in Den Haag!

Marriott The Hague

Gisteren werd het nieuwe The Hague Marriott Hotel officieel geopend. Den Haag wordt steeds leuker. Er komen steeds meer leuke, hippe zaakjes en hotspots bij. The Hague Marriott mag zich zeker een hotspot noemen. Want wat een mooie plek is het voormalige BelAir hotel geworden!

Jan VersteeghJan Versteegh had de eer het hotel te openen tezamen met Manager Vincent Pahlplatz en wethouder Karsten Klein. Jan kwam vanuit een 30 meter hoge hijskraan naar beneden in de tuin om een denkbeeldige kamersleutel te overhandigen aan de heren. Al leek het merendeel van de aanwezigen geen idee te hebben wie Jan was. Daarna zong Jan, onder meer bekend van BNN en zijn deelname aan Expeditie Robinson en de zangwedstrijd It Take 2, nog twee nummers en leukte een DJ in de meest te gekke DJ Booth de rest van de avond op, terwijl de gasten genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Ook werden we getrakteerd op een leuke rondleiding door het hotel.

marriott_fitness
The Hague Marriott hotel werd intensief gerenoveerd, verbouwd en natuurlijk rebrand en het resultaat mag er zijn. De lobby is al werkelijk schitterend. Hier kan je ook heerlijk terecht voor een hapje en een drankje en het ziet er allemaal heel stylish uit. De kamers zijn heel mooi en sereen ingericht en hebben een schitterend uitzicht over het mooie, nu nog, groene Den Haag. Vanuit de fitnessruimte kijk je vanaf je loopband of spinningbike ook over de hele stad uit. Is dat even fantastisch sporten!

Ik kom zeker nog eens een keer een drankje of hapje doen bij deze nieuwe hotspot in Den Haag, want dit smaakt naar meer.

Voor een uitgebreide impressie van het hotel, zie ook onderstaand filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *